Általános polgári jogi tevékenység

Általános polgári jog

Irodánk fontosnak tartja, hogy az egyes szakterületre kiemelten koncentráló specifikus feladatok mellett az ügyvédi tevékenység ún. klasszikus területein is végezze tevékenységét. Állandó és eseti megbízóink felkérésére az Iroda profilja meglehetősen széles spektrumot ölel fel, ennek köszönhetően különösen a polgári jog, gazdasági jog, valamint a gazdasági büntetőjog területén látjuk el megbízóink képviseletét.

Az ügyvédi tevékenység alapvető feladatait képező adásvételi, ajándékozási, vagyonközösségi, bérleti, illetve további szerződések, végrendeletek szerkesztése, ellenjegyzése, illetve a jogváltozásokkal kapcsolatos teljeskörű jogi tanácsadás ügyintézés mellett irodánk rendszeresen lát el peres jogi képviseletet a magyar bírósági rendszer minden fóruma előtt.

A NAGY ÉS KISS Ügyvédi Iroda az együtt dolgozó partner ügyvédek, alkalmazott ügyvédek, ügyvédjelöltek, közbeszerzési szakértők, gyakornokok, valamint adminisztrációs munkatársak révén Magyarország legnagyobb ügyvédi irodái közé tartozik.

Elérhetőségek

NAGY ÉS KISS Ügyvédi Iroda